Skip to main content

International English Language Course

Kurs Ndërkombëtar i Gjuhës Angleze
Home
Rreth nesh
Si funksion kursi?
Cmimet
Gramatika angleze
Pse anglisht?
Pershtypjet
Pyetje & Pergjigje
Perkthime anglisht
Blej libra online
Na kontaktoni
Rreth nesh                               Kurse te gjuhes angleze

I.A.L.C. Group


 

E themeluar në vitin 2007, Akademia Ndërkombëtare e Qendrave Gjuhës / International Academy of Language Centers  (I.A.L.C. Group) është një rrjet i kualitetit të lartë të shkollave ​​lingustike që ofrojnë mësimin nga kompjuteri / online të gjuhëve amtare për studentët ndërkombëtar me mësues LIVE . E vendosur në Nju Jork, të Shtetet të Bashkuara të Amerikës I.A.L.C. ky institucion arsimor ofron kurse efektive të gjuhës dhe kulturës për të gjitha moshat, nevojat dhe interesat e tyre. Cilësia e kurseve të gjuhës së I.A.L.C. janë të garantuara nëpërmjet standardeve të larta, inspektimit të rregullt, në zbatim të një kodi etikë dhe me një filozofi të përmirësimit të vazhdueshëm. Kurset e I.A.L.C. janë për njerëzit që duan të mësojnë gjuhën njësoj si në vendet ku ajo flitet. Ofrohet një nivel i lartë i vëmendjes individuale me kurse të gjuhës të cilat jepen nga interneti brenda komoditetit të shtëpisë së studentit.Kurs ndërkombëtare i gjuhes angleze / International English Language Course.


Ne jemi krenar të jemi institucioni i parë amerikan arsimor dhe të vetmit në mbarë botën, që ofrojmë këtë platformë profesionale në mësimdhenien cilësore, të kurseve të gjuhes angleze me mësues shqip dhe anglisht folës live-online, vetëm për shqiptarët kudo që ndodhen. I.A.L.C. Group me qendër në Nju Jork ofron kurse individuale dhe për grupe studentësh shqip folës, per te mesuar gjuhen angleze për një përdorim praktik në lexim, shkrim dhe të folur. Ne kemi punësuar mësues shqiptaro-amerikan në mënyrë që ata t'ju flasin juve në gjuhen tuaj amtare. Mesuesit dhe mesueset tona janë profesioniste, të kualifikuar në mësimdhënie dhe që mbajë gradën master, gjithashtu flasin një ose më shumë gjuhë të huaja. Të gjithë kanë jetuar ose udhëtuar jashtë Shqipërisë apo Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe janë të ndjeshëm ndaj problemeve e përvojave në një vend të huaj.

 
Një deklaratë e shkurtër për student
ët:

Ju falenderojm
ë për interesimin tuaj për të mësuar gjuhen angleze. Eshtë kënaqësi të ndajmë përvojën tonë me studentët tanë për të mësuar online anglishten si një gjuhë të dytë në një nivel të lartë akademik. Ne do të përdorim energjitë tona për t'ju mësuar gjuhën angleze duke ju ofruar një orar fleksibël të bazuar në nevojën e studentit. Pas përfundimit të suksesshëm të kursit, studentët do të pajisen me një çertifikatë të lëshuar nga International English Language Course (I.A.L.C. Group) New York, USA. Ju lutemi na kontaktoni për çdo nevojë nëpërmjet telefonit, faksit ose të na shkruani në adresën tonë të e-mail: info@ialc-group.com. Ne ndihemi të lumtur për t'ju shërbyer juve.I.A.L.C. Group ofron kurse online për 15 gjuhë të Europës lindore:


Learn Bosnian    Gjuha Boshniake


Learn SerbianGjuha Serbe


Learn Croatian  Gjuha Kroate


Learn Macedonian  Gjuha Macedonase


Learn Albanian  Gjuha Shqipe


Learn Polish  Gjuha Polake  etj.