Skip to main content

International English Language Course

Kurs Ndërkombëtar i Gjuhës Angleze
Home
Rreth nesh
Si funksion kursi?
Cmimet
Gramatika angleze
Pse anglisht?
Pershtypjet
Pyetje & Pergjigje
Perkthime anglisht
Blej libra online
Na kontaktoni
Mesim anglisht online   Merr çertifikaten e gjuhes angleze nga nje institucion arsimor amerikan!

   Mëso anglisht online - Kurs i gjuhës angleze!

           Mesoni gjuhen angleze nga komoditeti i shtëpisë suaj!
                    
  • E njihni pak anglishten, por dëshironi ta përfeksiononi anglishten tuaj të folur?
  • Ju nevojitet mesimi i anglishtes për tu punësuar në vendin ku jetoni?
  • Dëshironi të ndiqni studimet, por keni mangësi në nivelin e gjuhes angleze?

Cilado qoftë arsyeja juaj, ne jeni këtu t'ju ndihmojmë.

Akademia Ndërkombëtare e Qendrave te Gjuhës / International Academy of Language Centers me qendër në Nju Jork të SHBA-së ofron ekskluzivisht për shqip folesit, mesimin e gjuhes angleze nga interneti drejtpërdrejtë me mesuese LIVE. Ne jemi krenar të jemi institucioni i parë amerikan arsimor dhe të vetmit në mbarë botën, që ofrojmë këtë platformë profesionale në mësimdhënien cilësore të kurseve të gjuhes angleze me mësues, shqip dhe anglisht folës live-online, vetëm për shqiptarët kudo që ndodhen.
Regjitrohu ne kursin e anglishtes online
Mesim anglisht falas /gratis
MESIM ANGLISHT LIVE NEPERMJET SKYPE OSE VIBER!

A e dini se mënyra më e mirë për të mesuar anglisht është online nga rehatia e shtëpisë suaj? Ju nuk keni nëvojë të lini sht
ëpinë tuaj dhe udhëtoni për të shkuar në shkollën më të afërt, as të shqetësoheni për orarin. Falë teknologjisë së ditëve të sotme, ne vijmë në shtëpinë tuaj nëpërmjet internetit. Vertetoje tani dhe provo 60 minuta kurs të gjuhës angleze online nga Skype ose Viber falas. Mësueset tona jane shqip dhe anglisht folëse dhe nën dispozicionin tuaj në 24 orë për 7 ditë të javës.


Kurs i gjuhes angleze me mesueseME MESUESE PROFESIONALE TE GJUHES ANGLEZE!

Mësueset dhe mësuesit tanë janë Shqiptaro-Amerikan, Britania e Madhe si dhe Kanadaja. Ata kanë përvojë të gjatë në mësimdhënies. Të gjithë janë të diplomuar dhe mbajnë gradën Master. Ju mund të zgjidhni mësuesin tuaj sipas preferencës gjinore. Cilësia në mësimdhenie është motoja jonë.


MESO SHUME DHE PAGUAJ PAK!

Ky është një kurs privat / individual ku mësohet tek për tek LIVE me një mësuese dhe jo mesime ne grup, sic ofrohen rendom ne kurse te tjera. Keshtu
Mesime te lira anglisht onlineqe ju garantojme cilesine dhe progresin. Ofrojmë studentëve tanë fleksibilitet total në mësimet dhe orarin e tyre. Ne do t'ju dhurojmë gjithashtu tekstin mësimor GRATIS.N
ëse keni ndonjë pyetje mund të bisedoni me një nga mësuesit tanë që ndodhen online në këtë LIVE CHAT. Kliko mbi foton per te folur direkt online.

 

Follow