Skip to main content

International English Language Course

Kurs Ndërkombëtar i Gjuhës Angleze
Home
Rreth nesh
Si funksion kursi?
Cmimet
Gramatika angleze
Pse anglisht?
Pershtypjet
Pyetje & Pergjigje
Perkthime anglisht
Blej libra online
Na kontaktoni
Libraria Online
Libra per mesimin e gjuhes angleze.

Blej libra anglisht online
Nese ju tashmë flisni anglisht, por tani do të doni për të permiresuar te folurit edhe më mirë, atëherë ky liber eshte i duhuri i cili vjen me set audio CD. Flisni anglisht si një amerikan - Speak English like an American.

Ky liber është i dizajnuar për të ndihmuar studentet e çdo gjuhe qe te flasin mirë anglishten. Mbi 300 shprehje më të përdorura amerikane & angleze dhe frazat janë paraqitur në angazhimin e dialogut, me shumë shembuj të përdorimit, ilustrime, dhe shumë ushtrime - me çelës përgjigjeje te përshtatshëm - për t'ju ndihmuar që  te mësoni anglisht me keto materiale.

Audio CD -ja përfshin të gjitha dialogjet. Ideale për vetë-studim, si dhe për përdorim në klasë ESL. Një kënaqësi dhe mënyrë efektive për të përmirësuar gjuhën e folur angleze! Si dhe për studimin e TOEFL - të mësojnë prej shprehjeve që ju do të gjeni në provim në një menyre argëtuese dhe me angazhim te plote.

Gjithashtu vizitoni tituj të tjera në këtë seri të shkëlqyer:
- Flisni anglisht si një amerikan: me një shtesë 300 + idioma dhe shprehje
- Flisni anglisht si një amerikan Biznesit: mbi 300 shprehjeve të biznesit ju duhet të ketë sukses!

Klikoni mbi foto per te porositur kete liber te gjuhes angleze.



Libri: Si te mesoj anglisht?


Si të mësosh anglisht - How to learn English shpjegon teknikat qe çdokush mund të përdor për të folur anglisht me lehtësi, me besim dhe rrjedhshmëri në çdo situatë. Ju do të mësoni dhjetë menyra të reja, se si të përdorni ato për të përmirësuar gjuhën angleze tuaj çdo ditë - dhe si për të mbajtur nivelin tuaj sapo ju të bëheni rrjedhshëm ne gjuhe. Parimet e "Si për të mësosh anglisht" do t'ju ndihmojnë të kuptoni se si të mësosh më mirë dhe të veprosh si një forcë shtytëse për suksesin tuaj.


Klikoni mbi foto per te blere kete liber online.











English Grammar in use - Gramatika angleze ne përdorim -  është edicioni i katërt, i përditësuar i shumë-shitur / bestselling ne botës gramatikore. Ajo ka një dizajn të thjeshte, tërheqës dhe shume te qartë, me shembuj te rishikuar dhe i përditësuar, i cili ruan të gjitha tiparet kryesore të qartësisë dhe qasjes që kanë bërë ne kete libër popullor per miliona studente dhe mësues në mbarë botën. Përmban CD-ROM  me shumë ushtrime praktike shtesë për të konsoliduar të mësuarit, i cili eshte ideal për vetë-studim, por gjithashtu i përshtatshëm për punë në klasë me mesues.


Klikoni mbi foto per te blere kete liber online.








Fjalor anglisht - anglisht.

Ky version i Merriam-Webster fjalorit eshte posaçerisht per student. Në këtë botim të ri, stafi i Leksikografeve ka bërë më shumë se 100.000 ndryshime dhe ka shtuar më shumë se 10.000 fjalë të reja, të tilla si 'konvergjencës', 'Frankenfood', 'Phat', 'psyops', dhe 'vermiculture'. Edicioni i njëmbëdhjetë, eshte me mbi 225.000 përkufizime, gjithashtu përmban më shumë se 40.000 shembuj të përdorimit - më shumë se kurrë më parë - i cila sqaroj termat të kontestuara. Përveç kësaj, mijëra fraza dhe idiomat ndihmojë të dallojë fjalorin për studentin e gjuhës angleze. Seksione të veçanta përfshijnë një manual të stilit, një ese në gjuhën angleze, dhe te shenjave dhe simboleve. Mbi 55 milionë kopje të ketij Fjalori studentor "Merriam-Webster" janë  shitur deri tani, që përfshin një periudhë kohore prej mbi 100 vjet. Përfshin një version elektronik të fjalorit dhe një të lirë me një vit abonim online.

Klikoni mbi foto per te blere kete liber online.




Nese deshironi te bline libra te tjeter per mesimin e gjuhes angleze atehere klikoni ketu.

Ne ofrojme dhe libra per femije, per me shume vizitoni duke klikuar ketu.

Gjithashtu edhe video apo DVD / CD per mesimin e anglishtes mund te porosisni online ketu.